שאלה על תרופות הומאופתיות עליהן קראתי

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

25/10/2016 | 10:54 | מאת: שיראל

היי אשמח לסיוע בשאלתי. אני בת 30 יש לי שני ילדים (שלא נולדו לאחרונה) לפני 4 חודשים לאחר תקופה ארוכה של לחץ נפשי קשה התחלתי לחוש כאבים מפושטים בכל הגוף בעיקר בידיים וברגליים, הם לא עוברים בכלל אך נודדים ממקום למקום כתלות בשעות היום, מזל האויר התנוחה בה ישנתי ועוד דברים שאני לא יכולה לשים עליהם את האצבע. בבוקר הכאבים קשים ויש נוקשות בוקר קשה ובלתי נסבלת. לאחר בירור רפואי מקיף לרבות בדיקות דם ששללו מחלות פרקים נשארתי עם אבחנה של "לחץ נפשי, ותסמינים פסיכוסומטיים". רופאה ראומטולוגית שללה על הסף פיברומיאלגיה אף עפ"י שאני דיי בטוחה שזה מה שיש לי. ניסיתי טיפול הומאופתי במשך חודש בתכשיר מבית מרקחת של דר סמואלוב בשם anti stress &dipression- 40 טיפות 4 פעמים ביום, תכשיר של דר רקווינג בשם C15 פעמיים ביום כף, defensive formiula - 20 טיפות 3 פעמים ביום וכן נארולגיה HP פעמיים ביום 10 טיפות. יש שיפור במצב הרוח אבל לא בכאבים. יש שני דברים שקראתי עליהם בעיקר באתרים בחול שם יש מידע יותר מקיף ורציתי להתייעץ. הראשון הוא תכשיר הומאופתי בשם RHUS TOX 200 שקראתי שעשוי מקיסוס רעיל, ושתי נשים שקראתי עליהן באינטרנט דיווחו שלאחר טיפול של שבועיים בתכשיר זה הן החלימו לחלוטין. דבר שני שקראתי עליו הוא תוסף בשם sam-e שגם הוא דווח כמקל מאוד על הכאבים. האם שמעת על אחד מהם ? האם ניתן לרכוש אותם בארץ? והאם אתה ממליץ עליהם? אם לא האם יש משהו אחר שכדאי לנסות, לא מוכנה להיכנע ולהמשיך לחיות את חיי עם כאבים יומיומיים, ולא מוכנה לקחת תרופות פסיכיאטריות המוצעות לטיפול במצב זה.

שלום, ראשית התכשירים והתבריאים שציינת מוכרים ונפוצים ואת כולם ניתן להשיג בארץ בבתי מרקחת שמחזיקים ו/או מכינים הומיאופתיה. פתרונות לכאב יש לרוב ואלה מותאמים אישית: rhus-tox למשל, עשוי להתאים לאחד ולשני לא.. אינני בטוח שהכל תלוי מצב נפשי וייתכן שמצבך הנפשי היה זרז ומניע לכאבים אלה .. לפיכך , ממליץ לך לפנות להומיאופת לפגישה אישית מקיפה ובסופה יתאים לך תבריא (רמדי) או תכשיר מורכב (הומיאופתיה מודרנית) שב"ה יתנו מזור לכאבייך. בית מרקחת מרכז הצפון בן יהודה 200, ת"א

מנהל פורום תרופות הומאופתיות