השלכות כליה מולטיציסטית

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

22/09/2002 | 00:16 | מאת: ליאת

שלום בתי בת השלוש ושלושה חודשים נולדה עם כליה מולטיציסטית (נראה לי שזו האבחנה המדוייקת), בכל אופן כליה אחת "נעלמה" והשניה מוגדלת ותופסת את מקומה וכנראה גם את תפקודה. שאלתי היא האם יש קשר בין בעיה זו לגמילה מחיתול ביום ו/או בלילה? (פשוט הגמילה אורכת כבר מספר חודשים ונראה לי שהיא מושפעת גם מכניסת אח חדש למשפחה.) תודה מראש ליאת

ליאת שלום רב, סביר בהחלט להניח כי אין קשר בין הבעיה שאת מתארת, כליה מולטיציסטית, לבין הרטבה. עם זאת את יכולה לבצע בדיקה בשם מבחן יכולת רכוז שתן לשם קביעה ודאית. בהצלחה וכל טוב

מנהל פורום הרטבת לילה