הרטבת לילה אצל בת 16

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

01/10/2016 | 07:33 | מאת: שרית

בת 16,היתה, מטופלת אצל קושניר בסביבות גיל 6 וחצי למשך כשנתיים. בשיטת הפעמון. במהלך הטיפול גם בתוספת של מינרין. לא, עזר... כל הבית קם, חוץ נהילדה. בגיל 13 ,בהליך גרושים, כשהאב עזב את הבית לתקופת ניסיון, הילדה היתה יבשה למשך חצי שנה. עם חזרתו הביתה, חזרה ההרטבה. לאחר כארבעה חדשים עזב סופית, אבל, בארוע אלימות כלפי הבת. מאז ועד היום, היא מרטיבה. בדיקות רפואיות בצענו, לפני, כשבע שנים, אולטראסאונד ציסטוגרפיה, הכל היה תקין. נשאר ההיבט הרגשי, היתה בטיפול, לא שתםה, פעולה. מבחינת השינה, כשהיא, נרדמת, נניח בסלוו, ואני מעירה אותה, ללכת למיטה המעבר למיטה, תוך שינה, הוא בכעס ממלמלת מילים לא נעימות. כשניסיתי לדבר על זה, כמובן לא זכרה היא מיואשת, אבל לא, מבקשת עזרה. אני, מתוסכלת ומיואשת אודה על כיוון ועזרה תודה

יש לטפל בהרטבה לא הכל זה גרושים / בעיה בסיסית ( טופלה קושנייר). הטיפול דורש שיתוף פעולה . על הילדה לבצע בירור שלא בוצע הנערה תפסיק להרטיב עם תשתף פעולה. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860 לבקש מרטה

מנהל פורום הרטבת לילה