בן 5 עושה צרכים בתחתונים + מרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/04/2014 | 14:01 | מאת: לירון

שלום רב, בני בן 5 ומאז הגמילה מחיתולים (גיל 3) הוא מידי פעם עושה את צרכיו בשירותים אך לרוב עושה בתחתונים(בעיקר צואה). כל מה שעשינו לא עוזר, תוכניות, פרסים וכ'ולי. ביצענו גם אולטרסאונד של מערכת השתן והכליות שיצא תקין. בנוסף, בלילה כמובן גם מרטיב במיטה, לא התעורר אפילו פעם אחת אף פעם לשירותים במהלך השינה. כמובן מה שדחוף לטיפול הוא הגמילה ביום אך אינני יודעת למי לפנות, אני חסרת אונים. רופאת הילדים לא יודעת למי להפנות אותי, רק למרפאה פרטית לבעיות הרטבה אך אלה מטפלים רק בהרטבת לילה. אין רופא או איש מקצוע שמתעסק בתחום הזה? מרכז לבריאות/ התפתחות הילד? אשמח להכוונה ועזרה דחופה, תודה רבה

שלום יש לטפל בבריחות צואה לראשונה בהמשך בבריחות שתן. ניתן לטפל במרפאה לסוגרים פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה