הרטבת יום לאחר גמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

29/09/2012 | 00:42 | מאת: אחת שדואגת

שלום פרופסור. יש לי שני אחיינים תאומים אשר גמולים קרוב לחצי שנה מחיתולים. לבת תהליך הגמילה היה קל וקצר יותר, לבן קצת פחות, מה גם שהוא החל כחודשיים אחריה בתהליך. יש לציין שהתחלנו גמילה רק כאשר הילדים הראו נכונות ולא מתוך כורח.לאחרונה, נראה כי ישנם פספוסים, בעיקר אצל הבן, אך גם אצל הבת.. באחת התוכניות של פרופסור רולידר נאמר כי, ברגע שהילד בגמילה, במידה והוא מפספס, יש להאשים את הפיפי כביכול שברח, ולא את הילד, וכך אנו נוהגים עמם.. אך עדיין, זה מטריד.. חשוב לציין כי בלילה הם ישנים עם חיתול. אשצח לעצתך.. הדודה המודטגת

מה גילם? לא ניתן לדון ללא גיל. אין צורך להאשים אף אחד. להחליף בגד וזהו.

מנהל פורום הרטבת לילה