רפלוקס חמורה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

07/02/2012 | 09:35 | מאת: מאיה

בוקר טוב פרופסור פומרנץ אני פונה אליך כי אני לא יכולה להתאפק אני צריכה את עזרתך התינוקת בת חודשיים מטופלת אצליך אתמול עשינו לה ציסטוגרפיה ומה שהתגלה שכן יש לה רפלוקס VUR בדרגה חמורה דרגה 5 בשמאלי ובימיני דרגה 2 קלה והיא עם האנטיביוטיקה מלא ביציאה מהמקום נתנו לי דף סיכום קטן ובתוך 10 יום יגיע לדואר התשובה הסופית אבל איני יכולה להמתין עד אז אם המצב חמור אני צריכה שתגיד לי מה לעשות לבוא אליך כמה שיותר מהר בלי להמתין לסיכום בדואר או להמתין (אשמח לשמוע הסביר אם ניתן להמתין) העניין הוא כזה שכול דקה שעוברת אני בפאניקה תחושה כזאת שהכליה מתרחבת כל דקה או שניה ופחד שזה יפגע במערכות אחרות וכמובן יפגע בכליה (או שזה כבר נפגע ואין דרך לתקן) אני לא רוצה שהיא תישאר רק אם כליה אחת בחיים האם יש עוד דרך לתקן? תודה מראש

שלום אין צורך להיות בפאניקה בשלב זה לא מנתחים בדכ. רצוי לשבת על נתונים בהקדם ולשלול חסימה. חסימה נשלול במיפוי. פרופ פומרנץ מנהל יחידת כליות ילדים, ומרפאת הרטבות לילה. 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה