דלקות בשתן שחזרו על עצמן כבר פעמייםכולל אישפוז

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/10/2011 | 17:27 | מאת: חי

לביתי בת השנתיים נתגלו פעמיים דלקות בשתן בתןך שלושה שבועות והן כללו חום גבוהה באישפוז האחרון הוחלט להיכנס לעובי הקורה נעשה אולטראסאונד כליות ונמצאו ממצאים ריפלוקס בשני הכליות ובכיליה הימנית נמצא אבצס בתרבית השתן מצאו פרוטאוס גירליק מה הטיפול שמומלץ אני אב מודאג?

ממליץ לבצע בירור סונר לא מדגים רפלקס לבצע מיפוי לתת טיפול אנט מונע להחליט על ציסטוגרפיה. בכבוד רב פרופ פומרנץ מנהל מרפאות למחלות כליה בילדים, יתר לחץ דם בילדים והרטבות לילה. 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה