מינירין ונתרן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

18/07/2011 | 16:57 | מאת: אורית

שלום פרופ' פומרנץ, אימי בת 80 נוטלת מינירין עפ"י המלצת אורולוג ונאמר לה שעליה לעשות בדיקת נתרן-סודיום. לפני שהתחילה לקחת מינירין התוצאה של נתרן היתה 137 ושבוע לאחר נטילת מינירין התוצאה היא 135.6 ישנה ירידה ברמת הנתרן. האם היא יכולה להמשיך וליטול מינירין בלי חשש ומתי עליה לעשות שוב בדיקה לנתרן אם היא עשתה שבוע לאחר נטילת מינירין? אודה לך על מתן תשובה מהירה כיוון שהאורולוג המטפל יצא לחופש. בתודה, אורית

יותר מדי מינרין צריך להזהר מינרין + מלח בצקת ריאות . פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה