מינירין - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

12/07/2011 | 19:05 | מאת: אורית

שלום לפרופ', אימי בת 80 ויש לה איבוד שתן בלילה, תכיפות במתן שתן. אורולוג נתן לה מינירין. בעלון של התרופה רשום שיש סיכון או אי יעילות הנובעים מתגובות בין תרופתיות במיוחד לגבי תרופה לטיפול בדיכאון (כגון תרופות מקבוצת SSRI). אימי נוטלת גם ציפרלקס שזוהי תרופה לטיפול בדיכאון. שאלתי היא האם מותר לקחת מינירין יחד עם ציפרלקס? האם יש תופעות לוואי אם נוטלים את שתיהן ביחד? כמו כן האם קיימת תופעת לוואי של כאבי ראש מנטילת מינירין? בתודה מראש, אורית

עם הפדה על שתיה נכונה , ומעקב רמות מלח כן ממליץ לבוא ולקבל הנחיות מדויקות .

מנהל פורום הרטבת לילה