הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

28/02/2011 | 10:54 | מאת: מור

בתי בת ה-5 מרטיבה בלילה מאז שהורדנו את החיתול.ניסינו להמעיט בשתייה בערב - זה לא עזר. ניסינו להוריד אותה בלילה לשירותים לפני שאנו הולכים לישון - לא תמיד זה עובד. היא אומרת שהיא פשוט לא מרגישה שהיא עושה פיפי. איך אפשר לעורר אצלה את המודעות לנושא? תודה

שלום רב הרטבת לילה בגיל זה ניתן ורצוי לטפל. את הטיפול ניתן לבצע לאחר בירור ואבחון. הבירור אינו מסובך. לאחר איבחון ניתן להתחיל בטיפול. יש טיפולים בהתניה ויש תרופתיים. סוג הטיפול יקבע לפי הגורם. בכבוד רב פרופ' פומרנץ 0579451561

05/03/2011 | 00:53 | מאת: ליאור

מור שלום, קראתי את פנייתך. טיפול בהרטבת לילה ניתן לעשות גם באמצעות רפלקסולוגיה + פרחי באך ו/או באמצעות טיפול הומיאופתי. כל זאת כמובן אחרי אבחון קונבנציונאלי ששלל בעיה פיזיולוגית. אני מזמינה אותך ליצור קשר עם מרכז kidma המתמחה ברפואה משלימה לילדים ותינוקות, וממוקם בהרצליה. טל': 0722-616-626. רק בריאות!

מנהל פורום הרטבת לילה