דלקות חוזרות בדרכי השתן לילדה בת 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

07/07/2018 | 21:16 | מאת: נועה

היי.ביתי סובלת כשנתיים מדלקות כתוצאה מחיידק קולי.מטופלת באנטיביטיקה מסוג זינט כשזה קורה.לאחרונה עברנו ברצף 2 טיפולים אנטיביטיים (אוגמנטין 10 ימים שלאחריו חזר החיידק,זינט 7 ימים ועכשיו שוב חשש לדלקת).עברנו צילום כליות שנראה תקין.מה לעשות כדי לסיים אחת ולתמיד עם הבעיה?

שלקות חוזרות יכולות להיגרם ממבנה לא תקין של דרכי השתן התחתונות מצד שני הם יכולות להיגרם מתפקוד לקוי של השלפוחית. ממליץ לבצע בירור ראשוני ולטפל.

מנהל פורום הרטבת לילה