ורידים ברגל ימין ובצקת ברגל ימין

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/05/2016 | 10:03 | מאת: יעקב

אני סובל מורידים ובצקת ברגל ימין בזמן שירות המילואים בשנות השמונים בלבנון קיבלתי מכה חזקה ברגל וכול הרגל התנפחה לי רופא היחידה אמר שנקעתי את הקרסול וחבש לי את הרגל בתחבושת אלסטית שזה לא עזר והרגל התנפחה יותר כעבור שבוע אושפזתי בבית חולים ושם נאמר לי שאני סובל מורידים ברגל מאז אני הולך עם גרב אלסטית יש פעמים שהרגל מתנפחת כמו בלון הורידים בולטים כמו שעומדים להקרע ואני לא יכול לנעול נעליים וזה מנטרל אותי למשך שבוע עד שבועיים אני הולך לרופא המטפל והוא מציע לי לא לעשות כלום בנושא רק לגרוב גרב אלסטית וזה מפריע לי בתיפקוד היומי יש לציין שאני לא חש כאבים ברגל מה עלי לעשות בנושא ?????? מה עלי

נפיחות אכן מפריעה בחיי היומיום. יש לבדוק דופלקס ורידים עמוקים ושטחיים ברגליים. אם היתה לך פקקת (קריש דם, טרומבוזה) במערכת העמוקה - הפתרון הינו - לחץ חיצוני - גרב אלסטית ובעיקר הפעלת הרגל בעת עמידה או ישיבה ממושכת (שרירי השוק). אם מדובר בבעיה במערכת השטחית בלבד והמערכת העמוקה תקינה יתכן וניתן לטפל באחד מטיפולי הורידים החדשניים ו/או במסג, לימפטי.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים