נימים שהופיעו לאחר 24 שעות

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

24/04/2018 | 14:30 | מאת: מיכל

שלום, אתמול עברתי הזרקת נימים, לאחר ההזרקה הייתי עם תחבושת עד הלילה, לא התקלחתי, ולא עשיתי ספורט, למחרת בצהריים עשיתי ספורט מאומץ של חצי שעה, מיד אחרי ראיתי שהנימים באיזור חזרו. האם זה בגלל הספורט? לא מספיק 24 שעות ללא ספורט? והאם הנימים שחזרו יום למחרת יש סיכוי עוד שיעלמו? כלומר זה לא התוצאה הסופית? תודה מיכל

לנימים לפעמים צריך יותר מטיפול אחד. לאחר טיפול בנימים קיים תהליך איטי של דהיית צבעם והיעלמותם 3-6 שבועות. כל פעילות גופנית או חום (מקלחת חמה, ג'קוזי, סאונה וכו') מרחיבים את כלי הדם ולכן מופיע צבע אדום יותר בעור וכל הורידים והנימים בולטים יותר.

25/04/2018 | 08:57 | מאת: מיכל

וכמה זמן אחרי הזרקה אסור לבצע ספורט?

ניתן מיד לבצע ספורט.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים