אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

03/09/2015 | 00:22 | מאת: בנימין

חולה שעבר אירוע מוחי לפני כשנה, בתחילה לא אובחן כ"כ השפעה עליו, אולי קצת חוסר התמצאות בזמנים, אבל מאז עבר כמה ניתוחים [כתוצאה מזיהום בברך תותבת] ומאז חלה ירידה בתפקוד הקוגנטיבי שלו, ולהבחנת פסיכיאטר זה השלכות מהאירוע מוחי, הוא סובל קצת מבלבול, קושי בריכוז, רצון להיות במיטה, וכדומה, אני משער שזה אמור להתאים למרפאה שלכם, האמנם? ואם כן - בכמה טיפולים [ואיזה תדירות] אמור להיות ניכר שיפור? ומה המחיר?

03/09/2015 | 05:33 | מאת: ד"ר איל עטיאס

יש להניח שהזיהום בברך התותבת משפיע משמעותית על מצבו הכללי. מאמץ שיקומי צריך לשלב טיפול בזיהום, וטיפול סיסטמי. במידה ומשיגים הטבה משמעותית בתקופת טיפול ראשונית כדאי לשקול משך טיפול ארוך יותר. תוכנית טיפולית מלאה ניתן לתכנן רק לאחר בדיקה קפדנית דל המטופל. אשמח לראותכם ולנסות לסייע. דר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון