טיפול ברגל עם נמק ופצע לחץ סוג 3 בזנב העכוז

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

07/09/2019 | 16:32 | מאת: אננה דורפמן

האם טיפול אוזון יכול לשפר מצב רגל בנמק, עקב קריש דם ובנוסף להקל על פצע לחץ דרגה 3 בזנב העכוז ? מדובר בחמותי בת 90, סיעודית,דמנציה חלקית, סובלת מבעיות לב ומחלת פרקים ובנוסף כעת עם רגל עם נמק בכף רגל ופצע לחץ בזנב העכוז. הוספיס ביתי. רופאים טענו שאין מה לעשות ... אם כן, האם אפשר לטפל באוזון בביתה או חייבים להגיע למרפאה, בגלל שאינה ניידת כלל.

היי בגדול זה נכון מרפאתי מתמחה בטיפול בפצעים קשי ריפוי. נא צרי קשר

מנהל פורום טיפולי אוזון