סיעוד ..

דיון מתוך פורום  ניתוחי כבד

07/09/2012 | 19:15 | מאת: מושתל

שלום רב, אני מושתל כבד כבר 6 שנים, בן 25, מקבל תרופות: סלספט 2000 מ"ל ביום, פרוגרף 3 כדורים ביום, והפסרה "אדיפוביר" . מושתל כבד על רקע היפטיטיס ב' . יש לי שאלה .. האם אפשר לאדם מושתל כבד על רקע היפטיטיס ב' ללמוד סיעוד ולעבוד בתחום הזה ? .. כי מערכת החיסון שלי היא חלשה כי אני מקבל תרופות שמדכאות את מערכת החיסון, אז מותר לי ללמוד סיעוד ולעבוד בבית חולים עם אנשים שיש להם כל מיני מחלות שונות ?

09/09/2012 | 11:01 | מאת: ד"ר ברק בר-זכאי

שלום רב, לצערי אינני מוסמך לענות לך על השאלה שהעלית השאלה היא אכן עניינית וכבדת משקל לדעתי יש להפנותה לבתי הספר לסיעוד שם יוכלו לתת לך מענה נאמן לשאלה בברכה והצלחה ד"ר בר זכאי

מנהל פורום ניתוחי כבד