הקשר בין נחירות לעייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

29/08/2016 | 18:15 | מאת: אורן

שלום רב, אני סובל מנחירות קשות כבר מספר שנים. אציין כי אני תמיד מתעורר עייף וחסר אנרגיה מהשינה. ללא קשר האף שלי סתום ואיני נושם כמעט מהאף. ייתכן כי העייפות נגרמת כתוצאה מהנחירות ובעיות נשימה בשינה? אם כן כיצד ניתן לפתור זאת..? ראיתי פתרון באינטרנט שנקרא סנוריפיקס. (מצורף הלינק). http://forwellness.co.il/Home/Advertorialsnorifix1?utm_source=Facebook&utm_medium=World&utm_term=NoTargetingCPC&utm_content=StopSnoringWithWorldsNewProduct+WomenTouchNose&utm_campaign=WebsiteConversions1 אני לא רוצה לבזבז סתם כסף על פתרונות שאינם עובדים, אשמח לקבל חוות דעתך מה יכול לעזור לי בנושא.

זו שאלה שאין עליה תשובה. ויתכן כי אין עליה תשובה מאחר ונחירות לרוב מלוות הפרעות נשימה והן בוודאי גורמות לעייפות ושינה לא מרעננת. אני מתייחסת אל תלונה של נחירות כאל "דגל אדום" הקורא לשימת לב-ובעצם ממליצה לבדוק/לשלול / לחייב הפרעות נשימה שמעבר לעייפות ותחושת השינה הלא מרעננת עלולות להוות סיכון למחלות אחרות. ולטפל בהתאם והטיפולים להפרעות אלה "בהתאם " הנם CPAP התקן דנטלי או ניתוח , תלוי לאופי ההפרעה וחומרתה. פנה למכון להפרעות שינה דרך קופח שלך. \ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות