חוסר שינה, קושי להרדם

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/08/2016 | 18:00 | מאת: אבי

אני בן 78, ב-1996 עברתי התקף לב, אני מטופל בתרופות להורדת לחץ דם ובאספירין ופלוויקס. אני סובל מחוסר שינה, קושי להרדם, לילות שלמים ללא שינה. רופא המשפחה רשם לי אמביאן 6.25, זה עוזר, אבל אני חושש מהתמכרות, האם מותר לקחת את זה בקביעות? האם יש עוד פתרונות? תודה

הסבל והסיכון בלילות חסרי שינה גדולים בהחלט מהסיכון להתמכרות לאמביאן. אם הכדור עוזר לך ואתה ישן עמו, אל תהסס מלקחתו אפילו מדי יום \לילה טוב ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות