טיפול בחוסר יכולת להרדם

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/06/2016 | 15:40 | מאת: טל

לאחר שנים של לילות לבנים קיבלתי מרשם לMIRO 30 מפסיכיאטר. לאחר ברור ברשת נראה שהמטרה העיקרית של הכדור היא טיפול בדיכאון וחרדה. איני מרגיש דיכאוני אך אין ספק שהטראומה של לילות בלי שינה מביאה למצב חרדתי בכל הנוגע לנושא השינה. אני מחזיק את הכדורים בבית כבר תקופה אך חושש לנסותם. שאלותי הן: האם MIRO הוא טיפול מוצלח ויעיל בטיפול בבעיות שינה? האם עלי לנסות דרכי טיפול אחרות לפני טיפול תרופתי? האם זה בסדר להתחיל עם רבע כדור במקום חצי?

שלום רב, מירו הנה תרופה מצויינת.ישנן תרופות רבות ברפואה שנתנות להתוויות שונות מהמקורית להם . מירו אכן נרשמה כתרופה נוגדת דיכאון אך אנו בהחלט משתמשים בתופעת הלוואי שלה של ישנוניות במצבים של נדודי שינה. מציעה , כדי לשבור את מעגל חוסר השינה לקחתה מספר ימים לפחות. בכל מקרה כדאי ליישם כללי התנהגות שינה שתוכל/י למצוא באתרי האינטרנט השונים. בהצלחה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות