הירדמות תכופה במשך היום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

12/07/2015 | 02:23 | מאת: ורדה

י שואלת בקשר לאבא שלי - בן 87 מתפקד טוב מאוד. נוטל כדורי שינה בערב ועוד תרופות ללחץ דם לפני 25 שנה עשה ניתוח מעקפים . לאחרונה נרדם בישיבה בתכיפות גבוהה ביותר. איזה בירור כדאי לעשות. לאיזה רופא לפנות? תודה

בוודאי שתסמינים שכאלה דורשים בירור והתערבות. האבחנה ה מבדלת עלולה להיות גדולה מאוד מטיפול תרופתי אותו נוטל, עבור במחלות גופניות , וכלה במחלות שינה ספציפיות. כדאי להתייעץ בראש ובראשונה עם רופא משפחה ולהעלות בפניו/בפניה את האפשרות של התייעצות גם עם רופא שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות