מלטונין

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/11/2014 | 09:33 | מאת: ירון

הי בן 38 בריא בדר"כ לא עובד במשמרות ,עם הפרעות שינה וחרדות שלא אשן מעל שנה, הומלץ כדור בשם זודורם, התחלתי טיפול CBT לא עזר. אינני מעוניין , אך הומלץ תחילה לנסות מלטונין, אני נוטל אותו חודש ישנה השפעה סבירה האם מלטונין במידה ויש עודף יוצא מהגוף?האם אני יכול לקחת מלטונין לתקופה של שנה שנתיים או צריך לעשות בדיקות?

שלום, איני מבינה מה הכוונה שיש עודף, מלכתחילה אינך בחסר של מלטונין אלא סובל מנדודי שינה על רקע דריכות יתר. המלטונין עוזר לך מאחר ויש לו אפקט מיישן מסויים. אין בדיקות ספציפיות שיש לעשות בעת נטילת מלטונין. אין מניעה בלקחתו מספר חודשים. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות