PROBLEM

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/11/2014 | 11:04 | מאת: SAMY

הי! ראשית אני מודה לך על היחס הנפלא שאת נותנת, פה מעולם לא פגשתי בך אך את אדם נפלא אני בן 40 ספורטאי החלה לי בעיית שינה אני מקפיד על הגיינת שינה, אך מתקשה להרדם זה שנתיים בהתחלה זה עורר אצלי דיכאון רב אך לאט לאט עם הרפיות ויוגה הפנמתי את המצב,עשיתי טיפול CBT אך עדיין זה לא מצליח הרופא נתן לי בונדרמין כבר שנה וחצי אך אני נוטל את השילוב הבא: מלטונין בבית הטבע הבשעה 9 וחצי שעה לפני השינה 1/4 כדור בונדרמין, שפניתי לרופא שינה הוא טען שזה מעולה ואיחל לי עד 120, הוא בכלל טוען שכמויות כאלו הן בעלות אפקט פסיכולוגי ולא מסכנות אותי, לעומתו רופא המשפחה אומר לי לשתות כוסית ויסקי , לפי איזה דיספלינה לנהוג?קראתי שבנזופינים גורצות לאלצהיימר ואני מפחד.

זהו אחד המשפטים הראשונים שלמדו אותנו בבית הספר לרפואה. אתה נעזר במלטונין מבית טבע ורבע כדור בונדורמין-לו יהי! אין כל רע בכך ואין כל סכנה לאלזהיימר מכך. המשך! ואני-אדם נפלא? מתוך הפורום הזה? בכל מקרה תודה על המחמאה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות