דום שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/02/2014 | 22:24 | מאת: אריה

בבדיקת הולטר לחץ דם התברר כי בשעות הלילה לחץ הדם עולה במקום לרדת. במעבדת שינה נקבע כי אני סובל מדום נשימה. אני חולה מורכב לאחר אירוע מוחי , 2 התקפי לב סכרת חסימה של 90 אחוז באחד מעורקי הצואר מה הסיכון של דום נשימה? אריה

שלום אריה,תאור מחלותיך הוא כבר דוגמא לסיכונים בהפרעת נשימה בשינה ללא טיפול. ההפרעה מהווה גורם סיכון לחסימת עורקים והמחלות הכרוכות בכך. זאת בנוסף לעייפות יומיומית, ירידה בריכוז, מצב רוח ירוד וישנוניות. כדאי לטפל בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות