עזרה לאינסומניה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/08/2020 | 07:40 | מאת: שי

אני בחור עם אינסומניה כבר יותר מ-7שנים וגם עם סכיזופרניה ופעם הייתה תקופה לא ארוכה שהייתי נשאר ער בלילות ושמתי לב שהיא התחילה מתי שהתחלתי לקחת טיפול פסיכיאטרי (אני גם שותה הרבה קפאין ויושן בצוהריים) ורוצה לדעת האם בגלל זה אני לא יושן טוב וגם עייף רוב היום ? מה הפתרון אם ניסיתי את כל תרופות השינה שיש וכלום לא עזר ?

שלום לך ללא ספק עליך להתייעץ בנושא עם הפסיכיאטר שלך וחבל שרופא נוסף ייעץ לך בנושא. בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות