כמה שעות שינה עלול לישון אדם שסובל מדום נשימה בשינה?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/05/2020 | 16:14 | מאת: דוד

שלום, אדם עם בעיית עודף משקל משמעותית, היקף צוואר מעל 40 ס"מ ועולה חשש לבעית דום נשימה בשינה (הומלץ להיבדק, עוד לא הספיק להיבדק) ישן לפעמים גם 14 שעות בלילה. מתעורר וחוזר לישון. האם זה יכול להיות מדום נשימה בשינה? או שצריך לחפש גורמים אחרים? תודה רבה.

29/05/2020 | 00:50 | מאת: דוד

מקריאה באינטרנט עולה שאביליפיי יכול לגרום לדום נשימה על רקע עיצבי יש טיפול בזה? האם הרזייה יכולה לעזור?

לא,

31/05/2020 | 13:56 | מאת: דוד

תודה על התשובה, רק לא הבנתי למה היא התייחסה: שינה של כל כך הרבה שעות לא יכולה להיות מדום נשימה? או שבמידה ויש דום נשימה מאביליפיי אין טיפול לזה והרזייה לא תעזור?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות