לוסטרל- להפרעת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

17/02/2020 | 21:45 | מאת: ערן

היי , הלכתי לרופא והוא נתן לי לוסטרל להפרעת שינה ז"א הרופא טוען שאני סובל מחרדה כללית עקב חוסר שינה ואם החרדה תעלם גם השינה תחזור . הבעיה כרגע שההפרעת שינה בשבועיים האחרונים תפסה תאוצה , ז"א ההפרת עוררות שלי נהייתה חמורה יותר , יש לי כאבי ראש קשים , ורעידות . תסמינים אוביקטיבים : 1. יקיצות מרובות 2. שנת חלום בלבד - אין משהו אחר. נרדפ-מיד חולם- מתעורר כמה דקות . אם אני מתעקש אני יכול לחוות 70 חלומות שונות= 70 יקיצות בלילה בשעתיים בלבד . אבחנה : *הפרעות עוררות *הפרעת שינה פסיכוזיולוגית *פוביה משינה *דיכאון-עקב חוסר שינה מתמשך *חרדה כללית *חשוב לציין אני לא מרגיש בחרדה חוץ מפרנויה עקב חוסר שינה-נבהל מכל מדבר קטן , וחרדה משינה ספציפית ולא משהו מעבר . האם לתת צ'אנס או פשוט נתנו לי טיפול לא נכון ? * הרופא שנתן לי בחופשה גדולה ואין לי יכולת לתקשר איתו

שלום, אחת מתופעות הלוואי של לוסטרל והתרופות האחרות ממשפחה זו היא "חלומות חיים"-vivid dreamsאין כל כך מה לעשות עם זה. לגבי היקיצות המרובות-הקפד ליטול את הלוסטרל בשעות הבוקר המוקדמות. במידה ועדיין יהיו התעוררויות מרובות צריך יהיה לשקול החלפתו בהצלחה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות