תופעות לוואי העלאת מינון פאקסט

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/02/2020 | 18:30 | מאת: עירית

שלום דר' לוסטיג ( שלחתי שאלה במייל אולי לא קבלת ) שמי עירית .אני צורכת פקסט 20 מ"ג כ10 שנים .הכול בסדר .אני בסדר ."התרגלנו זה לזו "לפני חודש וחצי אושפזתי בבית חולים .עם זיהום וחיידק וכו' .השתחררתי הרגשתי קצת לחץ חרדה ובהתיעצות עםהרופא שלי הומלץ לי לקחת בנוסף לפאקסט לוריבאן 1.5 מ"ג (ביום לחלק לחצי *3) אחרי חודש וחצי אני רוצה להתחיל להוריד את הלוריבן .הרופא שלי ייעץ לי להוסיף במקום זה 10 מג פאקסט .בהדרגה :שבוע ראשון 5 שבוע שני 5 . שאלה : האם יהיו לי תופעות לוואי מהעלאת המינון - מהם אני מאוד חוששת .אני בסדר רגועה שלווה לא רוצה לערער את זה . מתי יתחיל להשפיע .האם אחרי 6 שבועות או בגלל שהגוף מכיר את הכדור יותר מהר תודה על התיחסות ילמדו שובתים המקצועיות והבהירות של התשובות

שלום רב, מסכימה עם רופא המשפחה או זה שיעץ לך בדבר העלאת המנון של סרוקסט. ייתכן ותחושי מעט ת.ל. שוב אך לא בצורה מוגזמת. ומקווה שתרגישי שינוי כבר תוך 10-14 ימים. יום טוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות