סטאלין מול פרוזק ~ תנועות או דיבור בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

31/12/2019 | 23:14 | מאת: דודו

שלום ד"ר לוסטינג, רציתי לשאול אם תרופות מסוג SSRI - סרטלין (לוסטרל) פרוזאק וכו.. יכולים להגביר דיבור בשינה? במידה וכן איפה מוצאים מידע על זה? איזה יותר משפיע איזה פחות? (מה לכתוב בגוגל בשביל לקרוא על עוד?) הרבה תודה, דודו.

אני מניחה שלא התכוונת להשוות את סטאלין לפרוזאק או להפך ((: התופעה שאתה מתאר מכונה פראסומניה -תופעה אוטומטית של השינה שבדיבור מתוך שינה אין מסוכנות. וכן תרופות ממשפחת תרופות אלה עלולה לגרום לתופעות של פאראסומניות. היכן למצוא-כמו שמצאת את הפורום בוודאי תוכל למצוא במרחבי הסייבר חומר קריאה על כך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות