אמביאן CR

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

19/10/2013 | 14:34 | מאת: ליאת

שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי הכדור אמביאן CR כפתרון לנדודי שינה, כרגע לוקחת נוקטורנו, אך מתעוררת באמצע הלילה וכבר לא נרדמת. הבנתי כי כדור אמביאן אינו בסל התרופות ויש לרכוש אותו באופן פרטי, אך הייתי שמחה לדעת לפני שרוכשת מה אתם חושבים על השפעת הכדור או מה ידוע לכם על ניסיון המשתמשים בו. תודה רבה, ליאת

שלום לך, דעתי האישית היא כי לא כדאי להשתמש באף כדור שינה באופן כרוני אלא לפתור את הבעיה עצמה בעטיה ישנם נדודי שינה. לגופו של ענייןמשך זמן הפעולה של אמביין CR ונוקטורנו הנם דומים ביותר. האם אמביין יהיה יעיל יותר עבורך מנוקטורנו? איני יכולה לנבא. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות