עייפות וחולשה וישנוניות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

27/07/2019 | 17:56 | מאת: מריה

שלום ד"ר אני סובלת מזה שלוש שנים מעייפות וחולשה מאוד חזקות , אני יושנת מספיק שעות בלילה וקמה עייפה מאוד כאילו עבדתי כל הלילה אני נשארת עייפה וישנונית כל היום ולא מצליחה לתפקד כראוי. אני בת 29 אמא לשני ילדים בני שנתיים ושלוש, אני מתעייפת נורא מכל עבודה קלה. הרופא המטפל הפנה אותי לבדיקות שונות הייתי אצל נוירולוג ועשיתי ct ראש והכל תקין והייתי אצל פסיכיאטר שטען שזה מהדיכאון שעברתי אחרי הלידה ולא טופל, רשם לי לקחת פאקסיט 20 מ"ג ואני כבר יותר מחצי שנה לוקחת פאקסט ללא שינוי ניכר , והעייפות והישנוניות התחילו לפמי נטילת התרופה ( שזה לא ממנה). אז מה אתה ממליץ לי לעשות כרגע אני מיואשת נורא שום דבר לא עוזר . מה עליי לעשות ? תודה

שלום רב, ראשית פקסט עלול לגרום לעייפות וכדאי לשקול להחליפו. שנית ,אם את ישנה בקביעות לפחות 7 שעות ועדיין מתעוררת ואינך רעננה , ועייפה במהלך היום ,כדאי לקבוע תור למכון שינה ויתכן ויומלץ לך לבלות לילה במכון השינה לבדיקת השינה שלך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות