עייפות לא מוסברת אצל מתבגר

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

24/02/2019 | 15:08 | מאת: נ

הבן שלי בן 13, יותר משבוע מתלונן על עייפות וחולשה, לא מתפקד. הוא ישן בין 9 ל 12 שעות כל לילה, אוכל כרגיל. בבדיקות הדם - שללו את מחלת הנשיקה (מונו), ערכי הברזל וההמוגלובין תקינים, ויטמין d, b12, תקין, תפקודי כליות, כבד ובלוטת התריס תקינים, אין מדדי דלקת. האם יש למישהו הסבר הגיוני למצבו?

צריך להמשיך לבדוק... כיצד השינה? האם באמת ישן שעות אלו או רק שוהה במיטה? האם ישן עם אור, תאורת מחשב וכדומה שעלולים להשפיע על איכות השינה? האם ישנם תסמינים לדיכאון? האם ישנו שימוש בסמים? כדאי להתיייעץ שוב עם רופא המשפחה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות