גמילה מאמביאן ע"י המרה בבנזואפינים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/02/2019 | 17:22 | מאת: ניסים

הבנתי שכדי להיגמל מאמביאן CR בצורה קלה יותר אפשר להמיר אותו לכדור אחר עם זמן מחצית חיים גבוה יותר כמו קלונקס... לכמה מ"ג קלונרס מקובל להמיר אמביאן CR 12.5MG? כדי שאח"כ ניתן יהיה להגמל מהקלונקס ביתר קלות? מדובר באדם עם עודף משקל

אין סיבה להחליף אמביין בקלונקס על מנת להגמל. כדאי להפחית בכמויות בהדרגה במקום ואז להתחיל לקחתו בימים לסירוגין. בברכה ד"R מיכל לוסטיג.

19/05/2019 | 18:24 | מאת: ליאו

שלום, איך אפשר להגמל מאמבין c.r 12.5? אפשר לחצות את הכדור? איך מורידים כמות? תודה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות