עייפות כרונית מה עושים במצב כזה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/01/2019 | 23:50 | מאת: רינת

שלום רב. אני לא יודעת עם זה קשור אני בת 51 וכבר שלושה שבועות אני סובלת מעייפות יתר, חולשה עשיתי בדיקות דם כל הבדיקות תקינות זה לא היה לפני זה והייתי שמחה לדעת ממה זה נובע? ומה אפשר לעשות? אני מאד מודה לכם מקרב לב. סוף שבוע נפלא

שלום, את מתארת מצב חדש, ויודעת לציין מתי החל. כדאי לבדוק בכל זאת מה קורה מבחינה גופנית, ונפשית (האם תקופת מתח כעת, האם את מתעוררת יותר משינה , גיל מעבר?) שלשה שבועות -לא להייתי מכנה זאת "עייפות כרונית" והייתי מתייעצת לאחר ולמרות הבדיקות התקינות עם רופא המשפחה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות