התעוררות עם חנק בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/01/2019 | 11:08 | מאת: דימה

שלום וברכה .אני הבחנתי כי חולה בהcopd דרגה 1 התפקוד ראיות הוא בין %68ל 70% רופא ראיות אומר שאני לא אמור להרגיש חנק.אין לי עודף משקל בן 43.אני מתעורר בלילה עם פה פה פתוח ויובש לחץ בחזה ורדי נשימה קשים.באוגוסט 18 עברתי בדיקת שינה ביתית שהיתה תקינה.חודשיים אני לא מרגיש טוב בלילה וזה גם נמשך למהלך היום יש קשי נשימה הפה פתוח ולא יכול לנשום דרך האף ישר נחנק (אף לא סתום).האם אני זקוק לחמצן גם ביום וגם בלילה.אפשר לציין שאני לא חש עייפות במהלך היום.עובד עבודה פיזית ואף עד עכשיו מסתדר.תורלרופא שינה בעוד חודש לעשות מצב הערכה.ועוד שאלה בבקשה הרופא שינה הוא אף אוזן גרון או רופא ראיות במקצוע?

שלום, אתחיל בשאלה השניה שהיא נכונה -האם רופא אאג הוא הפתרון ואכן איני בטוחה. בדיקת השינה הדגימה כי בעצם לא קיימת בעייה נשימתית ורווי החמצן שלך תקין במהלך הלילה (מאחר ולא ציינו אחרת). אם כך האם יתכן כי מדובר בחרדה שלך מפני השינה? דווקא הייתי מתייעצת עם פסיכיאטר או רופא משפחה. שיהיו לילות טובים ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות