גמילה מאמביין ושינה טובה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/12/2018 | 07:44 | מאת: נדב

שלום אני בן 44 . מזה כ שנתיים נוטל כדור שינה אמביין 6.25 ע״מ להירדם וגם להחזיק שינה. במידה ואיני נוטל כדור יכול להיות ער כל הלילה . דבר שמקשה עלי לעבוד יום למחרת, ניסיתי לקחת חצי כדור אך הדבר גורם לי לישון שעתיים,לאחרונה מנסה ואבן לפני השינה שלא עוזר במיוחד, אני מאוד מתוסכל ומעוניין לחזור לישון שינה בריאה ללא כדורים

ירידה לצורך עליה. הדרך להתמודד עם נדודי שינה שאינה תרופתית היא דרך טיפול התנהגותי קוגנטיבי מכוון לנדודי שינה (סוג של טיפול פסיכולוגי קצר מועד). התנאי לטיפול הוא להפסיק (בהדרגה) שמוש בכדורי השינה , ונכון עלולים להיות לילות לבנים -זו הירידה לאחר מכן תבוא העליה. מצא בעצמך את הפסיכולוגים והרופאים המטפלים בדרך זו. שיהיו לילות טובים ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות