שילוב כדור שינה עם נוגדי דיכאון

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

29/10/2017 | 15:39 | מאת: מנחם

שלום רב, מקבל 3 תרופות ביחד לטיפול בדיכאון קליני עמוק: לוסטרל 200 מ"ג וולבוטרין XR 300 מ"ג ריספרדל 2 מ"ג. אני סובל מנדודי שינה קשים ואני לא מצליח להרדם בלילות ..יש לילות שאני לא יושן בכלל, נרדם רק לקראת הבוקר. רופאת המשפחה שממנה ביקשתי כדור שינה אמרה לי להתייעץ עם הפסיכיאטר איזה כדור שינה מתאים לי. אמרה שלא כל כדורי השינה מתאימים לי בגלל התרופות שאני לוקח. אז לדעתך המקצועית איזה כדור שינה מומלץ ואפשר לשלב ביחד עם התרופות שאני לוקח? האם התרופה Brotizolam ניתן לקחת אותה? תודה רבה

שלום רב, בוודאי שלא אמליץ לך טיפול ספציפי דרך הפורום כשאיני מכירה אותך, את ההסטוריה וכו. אבל בדוק עם אצמך שאתה נוטל את הוולובוטרין והלוסטרל בשעות הבוקר (יש להם אפקט מעורר). ואכן -התייעץ עם פסיכיאטר המטפל בך באופן אישי. הרגש בטוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות