תרופות והורדה במשקל עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

09/07/2017 | 18:12 | מאת: אריה

שלום וברכה יש לי מס' שאלות לאיזו תרופה ממשפחת ה-SSRI יש הכי פחות השפעה מבחינת עליה במשקל ועליה בטריגליצרידים? האם כשרמת הטריגליצרידים גבוהה, זה מאט את קצב הירידה במשקל? האם התרופה אריפליי מעלה את הטריגליצרידים בדם? האם ככל שהמינון גבוה יותר - כך זה מעלה יותר את הטריגליצרידים? תודה

התרופה שהכי פחות משפיעה על משקל ממשפחת הSSRI היא פרוזאק לא בהכרח יש קשר עם מנון התרופה שלוקחים וכן אריפליי עלולה אף היא להעלות רמת השומנים בדם. ואני-רק שאלה- איך כל זה קשור לשינה?? ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות