תוסף מזון להרגעה לשינה כשיש דום נשימה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/06/2017 | 18:18 | מאת: ניר

שלום סובל מנחירות, שינה לא משהו בכלל, ודום נשימה בשינה. לא מטופל בסיפאפ (כנ"ל לגבי סד לפה), גם כי לא אצליח לישון עם משהו זר אלי, וגם ככל הנראה זה לא יתאים לי מאחר ויש לי הפרעה בנשימה מהאף. אני כן עובד על ירידה במשקל, כי לפני כמה שנים (בטרם עליתי בצורה משמעותית יותר) עשיתי בדיקת שינה ולא היה דום נשימה. אני לא לוקח כדורי שינה, גם בכדי שלא להתרגל, וגם (ובעיקר) כי הבנתי שזה עלול להחמיר את ריפיון השרירים ואת דום הנשימה בשינה. שאלתי היא, האם אני יכול לקחת תוסף לשינה שמכיל את החומרים הטבעיים הללו: ויטמין C - ולריאן - כשותית - פסיפלורה - גאבא תודה

שאתה יכול לקחת תוספ זה אך זה לא יעזור להפרעות הנשימה בשינה ): ולדעתי אתה חייב לטפל בהם. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות