ניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

13/10/2016 | 01:08 | מאת: רואא

שלום ד"ר סקרן אני בת 19 שנים סובלת מהשמנה , אני שוקלת 120 ק"ג והגובה שלי 163ס"מ אני סובלת מהלב , יש לי כאבים מאוד מאוד חזקים בגב התחתון בגלל שיש לי השמנה מרוכזת בבטן וכאבים בברכיים אני לא יכולה לעמוד זמן ארוך יש גם נפיחות ברגליים, נוחרת בשינה ואתמול ראיתי כתמי דם על הכרית האם זה קשור להשמנה ? והם אפשר לנתח אותי ?!

שלום הניתוח הוא מיועד לחולים הסובלים מהשמנת יתר חולנית ובעיקר לחולים שסובלים ממחלות נללות להשמנה. הניתוח יעזור לך לרדת במשקל וגם כן להיות יותר בריא. בבקשנ להתקשר ל-037645444 תבקשי רשימת בדיקות לקראת ניתוח ולאחר מכן לקבוע אצלי תור ליעוץ לקראת ניתוח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה