ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/07/2016 | 00:35 | מאת: איאת

שלום אני בת 18 וסובלת מהשמנת יתר ה Bmi שלי הוא 43.2 עשיתי בדיקות דם ובדיקה של בולטת התירס הייתה לא תקינה עכשיו אני משתמשת באלטרוקסין 100 אמר לי הרופא שתרופה זו עוזרת לי לרדת במשקל ואמר לי שאין קשר בין המשקל שלי הגבוה וההפרעה בבולטת התירס אמר ההפך שההפרעה הזאת היא בגלל עודף המשקל איך זה אני לא מבינה !? ואיך אני יכולה לדבר איתך אני מעניינת לעשות ניתוח קיצור קיבה אבל אני פוחדת אני רק בת 18 שנים איך זה משפיע על כל החיים שלי אני סובלת כל יום וכל דקה וחש לי הרבה כאבים האם אתה ממליץ ניתוח כזה בגיל כזה ??!

שלום איאת. את סובלת מהשמנת יתר חולנית. מדובר במחלה קשה, קטלנית,יקרה, עם הרבה מחלות נלוות להשמנה. בחורה בגיל שלך עם השמנה קיצונית בטוח יש לה בעיות עם המחזור, דכאון, קשה לנו להיות עם חברים, קשה לנשום, וקשה לנו עם הגב והברכיים. האנשים שעברו את הניתוח: ירדו במשקל, חזרו למקל התקין והבריאו ממחלות נלוות. מה עדיף? הניתוח או לשאר שמן? כמובן עם הניתוח צריך לשמור על דיאטה, לבצע פעילות פיזית וספורט ולקחת ויטמינים. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה