ברור לגבי ועדה לפני ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

14/10/2015 | 15:23 | מאת: נורית

שלום השאלה שלי קצת מסובכת רופא כירורג בקופת חולים הפנה אותי לועדת ניתוחים בריאטרים והוא אמר שמכיוון שאצחי זו יותר בעיה של בקתות ולא כל ימים של משקל והשאלה שלי האם אותה ועדה אמורה לבדוק מה הבעיה אצלי ולמה הבצקות או שהיא מתעסקת אך ורק בליבוי אם מי שמופיע אצלה יכול לעבור ניתוח בריארי כי לפי הכירורוג הם אמורים לבדוק את הבעיה מבחינת בור גורמים ומה הלאה אשמח לקבל תשובה מהירה תודה

שלום הוועדה שצריכה לאשר את הניתוח יש בה כירורג, דיאטנית פסיכולוגית ועוד אנשים. אחרי שעוברים על כל הניירת כולל חוות דעת של כל חבר בוועד על החולה יוחלט האם מגיע לחולה ניתוח או לא.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה