בן 34 גובה 177 במשקל של 113 קילו - שאלה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/09/2015 | 01:35 | מאת: רונן.ח

שלום רב שמי רונן ואני נלחם במשקל מזה עשר שנים, אני יורד ועולה, עולה ויורד דיי מאסתי ואני כבר על סף ייאוש החיים כשמן מגבילים אותי מאוד ומשפיעים עלי ועל משפחתי בביקור שיגרתי אצל רופאת המשפחה היא המליצה לי לעבור ניתוח בריאטרי לאחר שבדקה את משקלי והידיעה כי אני סובל מלחץ דם גבוה, כבד שומני ובעיות גב (כמובן גם השינה שלי לא תקינה ומלוות ב חנק בפוזיציות מסויימות) מבדיקה שעשיתי ה bmi שלי עומד בקריטריונים רק בתוספת המחלות הנלוות אך עדיין אני לא בטוח האם להתחיל את התהליך הארוך יש לומר בלי לדעת אם בכלל יש לי את היכולת לעבור ועדה קראתי המון ואם אני אלך על התהליך כנראה העשה אותו פרטי (עם מנתח שעובד עם מכבי) השאלה לי היא מה הסיכויים שיאשרו לי לעבור את הניתוח? האם הניתוח כדאי לי ? תודה

שלום, השמנת יתר חולנית היא מחלה כרונית, קשה לטיפול, עם מחלות נלוות. פועת באיכות החיים וגם ותוכלת החיים. הניתוח הבריאטרי עד היום הוא הטיפול היחידי ויעיל למחלה וגם שומר על הירידה במשקל לטווח ארוך. החולים שעברו ניתוח בריאטרי ירדו במשקל וגם כל המחלות הנלוות נרפאו או השתפרו. אני מזמין אותך אלי למרפאה במלב"י, אסותא רמת החייל, אשמח לעזור לך ולהסביר לך על כל סוגי הניתוחים הבריאטרים, על היתרונות וחסרונות של כל ניתוח ונתאים את סוג הניתוח המתאים לך. נא להתקשר לקביעת תור אלי ל-037645444

09/09/2015 | 23:04 | מאת: רונן.ח

האם אתם עובדים עם מכבי?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה