מעקף תריסריון אחרי מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/05/2019 | 18:25 | מאת: נטלי ק

שלום.אני בת 34עברתי ניתוח טבעת ולאחר כ-6שנים נעשה שינוי למעקף קיבה.אחרי שתי לידות המשקל עלה בחזרה וכיום bmi 43.האם אני יכולה לעשות מעקף תריסריון????

שלום רב, לכישלון של הניתוח יש 2 סיבות: 1- כישלון טכניקה ניתוחים 2- כישלון של המנותח בקשר לטכניקה הניתוח, צריך לבדוק אם הפאוץ' הוא גדול, אם ההשקה היא רחבה, ואם המעי הדק המעוקף קצר. במידה וכן מדובר כאן בכשלון טכני, במידה והכל תקין קרוב לוודאי הבעיה היא אצלך. 2- אחרי ניתוחים בריארטים צריך לשמור על אורח חיים בריא ודיאטה, פעילות פיזית וספורט ולהיות במעקב כירורג מנתח ודיאטינית. לפני שנדון האם יש אופציה לציקון ומה היא אני ממליץ לך לעבור קודם: 1- צילום בליעה וק"ת 2- גסטרוסקופיה 3-מכתב מדיאטנית בקופ"ח בהצחלה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה