ניתוח בריאטרי חוזר למעקף קיבה או תריסריון

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

29/04/2019 | 23:53 | מאת: אלעד

ד''ר שלום. בן 30 ללא מחלות רקע למעט השמנת יתר. עברתי לפני 6 שנים שרוול קיבה בהצלחה וירדתי למשקל תקין. לאחר שנתיים לא שמרתי על התזונה והשמנתי ל-42 BMI כיום. האם ניתן לעבור ניתוח חוזר היום במטרה להפוך למעקף \ מיני מעקף קיבה או מעקף תריסריון? האם יש לך ניסיון בניתוחים חוזרים מעין אלו ? בתודה.

שלום רב, בהחלט כן, אני היום בין הכירורגים המובילים את תחום, כירורגיה בריאטרית חוזרת. הפיכת הניתוחים המכשולים לסוג אחר. בבקשה לקבוע אצלי תור במרפאה 037645444 אשמח לעזור

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה