דר סקרן שאלה לי אליך.....

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/04/2019 | 21:15 | מאת: מיטל ...

לפני 9 שנים שקלתי 130 קילו בת 16 עשיתי ניתוח שרוול ירדתי יפה הגעתי למשקל של 75 בשנתיים-שלוש אחרונות עליתי למשקל 95 אני מתאמנת ומשתדלת לשמור על תזונה אך לא מצליחה לרדת (יורדת 2 קילו ומעלה יורדת 3 ומעלה) האם היית ממליץ לי על ניתוח מיני מעקף? התחלתי את התהליך אבל בגלל שאני צעירה הזהירו אותי לגביי הריונות בעתיד וויטמינים לכל החיים.גם עעה הברזל שלי מאוד נמוך .. אשמח להמלצתך

שלום רב, גם לבחורה צעירה מותר להנות ממשקל תקין. הפתרון לבעיה שלך הוא הפיכת השרוול לניתוח מעקף קיבה. מולטיויטמין הוא תוסף מזון ולא תרופה ואין שום בעיה לקחת מולטיויטמין. בקשר לחוסר ברזל יש חשיבות רבה לקחת את הברזל לפני ולהמשיך אחרי הניתוח. ניתוח מעקף קיבה לא פוגע בפוריות, להיפך השמנת חולנית פוגעת בפריון . נא להגיע למרפאה שלי בתל אביב לקבוע תור 037645444. אשמח לעזור לך

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה