ניתוח בריאטרי מעקף/שרוול/ובעת

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

23/04/2019 | 19:24 | מאת: נטלי

שלום.בגיל 18 עשיתי ניתוח טבעת הצלחתי להוריד 56ק״ג.אחרי הריון ראשון העלתי אותם בחזרה,נעשה בהמלצת רופא ניתוח מעקב קיבה .הורדתי 50קג.הריון 2ואני עוד הפעם בעליית משקל של 35קג. דיאטות לא עוזרות נרא לי אני מתנפחת מלנשום. האם קיים עוד איזשהו ניתוח שיכול לעזור לי(לא מתכננת עוד הריונות)בת 34

שלום רב, לפני שנדבר על אופציות ניתוחית, צקיך לבדוק את עצמנו למה 2 ניתוחים אצלך נכשלו. קרוב לוודאי הבעיה היא אצלך. ניתוח בריארטי לא יצליח אם המטופל לא ישמור על דיאטה, שינוי באורח חיים, פעילות פיזית וספורט ומעקב דיאטנית. במידה וכן צריך לבדוק מה גרם לכישון אצלך. בבקשה לעבור בדיקות: צילום בליעה וק"ת 2- גסטרוסקופיה 3- מכתב מפורט מדיאטנית

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה