השמנה לאחר ניתוח מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

03/03/2019 | 16:00 | מאת: סיון

שלום, עברתי לפני 10 שנים ניתוח מעקף ירדתי 60 קילו ב3 השנים הראשונות, אבל לאחר מכן עליתי חזרה כמחצית מהמשקל ומאור אני לא מצליחה לרדת לא משנה מה אני עושה. עשיתי דיאטות מבוקרות שבמהלכן הצלחתי עם המון כושר לרדת רק קילוגרמים בודדים. המשקל כמעט ולא זז לא משנה מה אני עושה. בנוסף לכך פגמתי בברך בעקבות הספורט האינטנסיבי שעשיתי ועכשיו אני מאוד מתקשה לעשות ספורט אירובי או כל פעילות ספורט שתהיה משמעותית ותועיל לי לרדת במשקל. האם ניתן לעשות ניתוח חוזר/נוסף שיעזור לי עם העלייה הזו?

שלום רב, לפני שנדבר על אופציה ניתוחית יש צורך.לעבור בדיקת וק"ת צילום בליעה וגסטרוסקופיה. לאחר הבדיקות בבקשה להגיע אלי למרפאה בתל אביב, 037645444. אפשר להאריך את לולאת המעי הדק מ 50 ס''מ ל 150 ס''מ ובכל המיני חלק מהספיגה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה