לא יודעת במה לבחור שרוול או מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/08/2018 | 17:58 | מאת: נטע

אני מתלבטת בין 2 הניתוחים של מיני מעקף או שרוול עברתי את הוועדה כבר ופשוט לא יודעת איזה ניתוח לעשות, המנתח הציע לי לעשות מיני מעקף אבל אני מפחדת לעשות בגלל הכדורים שאני אצטרך לשתות לכל החיים אני בת 24 אני יודעת שיש יותר סיכויי הצלחה למיני מעקף אבל אני לא יודעת איך החיים שלי יהיו עם כל יום אני צריכה לשתות כדורים, חייבת עזרה מה אתם ממליצים לבחור?

שלום רב, צריך להתאים את הניתוח למנותח. אם יש לך נטיה למתוק ולנשנושים, או בקע סרעפתי, ריפלוקס וצרבות עדיף לעבור ניתוח מסוג מעקף קיבה. אם את אוכלת כמויות ולא אוהבת מתוקים ולנשנושים, בהחלט שרוול מתאים לך. לאחר כל ניתוח בריאטרי צריך לקחת מולטיויטמין. מולטיויטמין הוא לא תרופה, הוא תוסף מזון. הרבה חולים שמנים לפני הניתוח סובלים מחוסר קשה בויטמינים ואני מתפלא ולא מבין מה הבעיה לקחת תוסף מזון בשם ויטמינים לפני ואחרי הניתוח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה