אחרי ניתוח מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

12/07/2018 | 14:38 | מאת: בנאדם שנמאס לו

פניתי אליכם לפני כ20 יום לגבי שלשולים וחולשה ונתתם לי לקחת קריון 10.000 ואחרי שלא עזר עליתי ל25.000 שני כדורים .. גם זה לא עזר .. שיניתי תוכנית אוכל אצל דייטנית וזה לא עוזר .. כל יום אני חוזר חודש אחורה במקום להתקדם .. נמאס לי מהמילה סבלנות הכל עובר .. ראיתי אנשים שכתבו אותה בעיה אחרי שנה מהניתוח וגם עניתם להם סבלנות הכל עובר ? מה אנמ אחכה שנה ? הגעתי למצב שהחיים שלי כבר בסיכון . אני הולך ונופל ברחוב .. מעל 12 פעמים נכנס לשירותים ביום וכל הזמן משלשל .. התיעצתי עם כירורג דר חרבגי ואמר לי שזה מוזר כי אתה הראשון שסובל כך .. החיים שלי הולכים ונהרסים יום אחרי יום ושעה אחרי שעה .. נמאס לי מהחיים ..אני רואה את הקרמיקה בשירותים יותר מהמשפחה שלי .. קריון.. סטופ אית .. כל יום בקופת חולים מקבל עירוי ואינפוזה . כל יום במיון . אני לא בן 30 כמו שרשום בת"ז שלי . אני מרגיש בן 80 שהולך לאבד את החיים שלי בגללכם .. למה לא הוסבר לי את כל זה לפני הניתוח ? למה לא חושבים לעשות לי דבר שיעזור לי ? למה רק אני צריך לסבול ? אני אומר את זה עוד פעם .. אני נמצאאאא בסכנת חיים ממשית ואל תמליצו לי תרופות . אני לא עובד כבר חודשיים וחצי ואין לי שקל לקנות תרופות קניתי מספיק . 0502779949 תיצרו איתי קשר דחוף

שלום רב, אני מזמין אותך למרפאה בתל אביב, אשמח לעזור לך. 037645444

כפי שכתבתי לך כאן לפני שבועיים, במקרה כזה לא מספיק להתייעץ בפורום ויש לקבוע פגישה עם הכירורג כדי לדון בהמשך הטיפול. נא לקבוע פגישה ולא לדחות את הטיפול. בהצלחה.

13/07/2018 | 12:36 | מאת: הם לא עונים לי

הם לא עונים לי . אני מבקש שתזמין לי תור דחוף . אני נמצא עם עירוי קבוע של 2000 cc כל יום גם בקופת חולים גם בהית

15/07/2018 | 13:32 | מאת: התקשרתי אליהם וענו לי

ענו לי שאני לא יכול לקבוע תור ואסור לך לראות אותי כי עוד לא עבר חצי שנה מהניתוח שלי .. איך שאני מבין שאני צריך לסבול עוד 3 חודשים עד שתעזור לי ? אני מקווה שאמות ולא אסהול עוד יום אחד . תודה לכם מראש

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה