צריכה עזרה לרזות.............

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

01/06/2018 | 23:54 | מאת: !!!!!!!

דר סקרן שלום בת 20 ירדתי 40 ק"ג וצריכה להוריד עוד 20 ק"ג . עברתי ניתוח לפני שנה בחודש האחרון התחלתי להרגיש כאבים בקיבה עם נפיחות הקאות כל היום , אחרי אוכל וגם אחרי זלילת סוכריות ושקולודים . עוד משהו חשוב אני לא מצליחה לשמור על דיאטה נכונה ואורח חיים בריא למרות שעבר שנה אחרי הניתוח (מיני מעקף) , כל ההרגלים הרעים שהיו בעבר מושכים אותי לכישלון יודעת שזה לא בריא , לא נכון וצריך לשנות אבל זה ממש קשה ואף אחד מבין את זה , מה ההמלצה שלך דר? עייפתי .. מחפשת פתרון . תעזור לי בבקשה ,! לא רוצה להשמין ולעלות במשקל עוד פעם , מספיק סבל וחוסר וכאבי לב ! תודה .

שלום, הניתוח אינו פתרון להרגלי אכילה לא מתאימים. הניתוח הוא רק כלי עזר כדי לשנות הרגלים בליווי מקצועי של דיאטנית המתמחה בניתוחי קיצור קיבה. ממליצה לך לפנות לליווי דיאטנית על מנת שתוכלי לשמור על הישגי הניתוח. הניתוח לבדו הוא לא פתרון לטיפול בהשמנה, ובלי ליווי מקצועי סיכויי השמירה על המשקל שירדת נמוכים.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה